Persbericht van BaanWaarde BV – Re-integratie & Jobcoaching

Rotterdam, Houten / Utrecht, woensdag 01 december 2010

BaanWaarde B.V. bestaat 5 jaar en is door Blik Op Werk onlangs gecertificeerd !!

BaanWaarde wil u via deze weg informeren dat zij tot op heden al weer 5 jaar vele waardevolle mensen met én zonder een Wajong-indicatie / LVG- / AKA- / Praktijkonderwijs-achtergrond en/of met een WSW-indicatie voor Begeleid Werken waardevol naar en tijdens een regulier betaalde arbeidsplek heeft mogen begeleiden.

BaanWaarde is in 2005 te Zwijndrecht (nabij Rotterdam) begonnen vanuit het gedachtegoed dat iedereen die wil werken, recht heeft op een betaalde baan op de reguliere arbeidsmarkt. BaanWaarde is van mening dat er voor iedereen een betaalde werplek te vinden of te creëren is, met als belangrijkste aspect dat deze baan duurzaam past bij de persoon. Er wordt voor de beste m atch voor alle betrokkenen gegaan.

BaanWaarde is sinds 2005 officieel erkend door het UWV als jobcoachorganisatie.

BaanWaarde is groeiende en heeft zich in 2007 gevestigd te Rotterdam met haar hoofdvestiging en is momenteel ook nog te Houten nabij Utrecht gevestigd.

In het derde en vierde kwartaal van 2010 heeft BaanWaarde voor het eerst meegedaan met het behalen van het belangrijke kwaliteitskeurmerk

van Blik Op Werk. Blik op Werk is een kwaliteitsinstituut die informatie verzamelt over onder andere re-integratiebedrijven (zie www.blikopwerk.nl).

Om het keurmerk te behalen moet er onder andere een tevredenheidonderzoek plaats te vinden onder opdrachtgevers en cliënten.

Deze onderzoeken zijn positief geweest voor BaanWaarde. Opdrachtgevers gaven BaanWaarde gemiddeld een 8,0 voor de geleverde re-integratiediensten (IRO’s) en cliënten gaven BaanWaarde gemiddeld een 7,7*. Naast een tevredenheidonderzoek diende er een externe audit (controle) uitgevoerd te worden door een van de gecontracteerde auditoren van Stichting Blik op Werk bij BaanWaarde. De externe audit van en bij BaanWaarde is uitgevoerd door DNV. Zij hebben een positief advies afgegeven over de kwaliteit van BaanWaarde voor het Blik Op Werk keurmerk, waardoor aan BaanWaarde op vrijdag 12-11-2010 het keurmerk is uitgereikt!

BaanWaarde is uiteraard erg blij en trots met het behalen van dit waardevolle keurmerk van Blik op Werk.

BaanWaarde ziet uit naar nog vele jaren professionele dienstverlening en groei, om allerlei waardevolle mensen te mogen begeleiden naar een betaalde arbeidsplaats op de reguliere arbeidsmarkt en/of te begeleiden via stagejobcoaching / jobcoaching op reguliere werkplekken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen onder andere met: de heer Herman Bakhuisen van BaanWaarde Re-integratie en Jobcoaching;

Telefoonnummer: 010 – 465 92 25 of 030 – 636 42 21 of E-mail: hermanbakhuisen@baanwaarde.nl of info@baanwaarde.nl

U kunt met re-integratie- en jobcoachingsbedrijf BaanWaarde van maandag tot en met zaterdag op verschillende manieren contact opnemen / hebben:

telefonisch, per sms, per post, via e-mail en via een persoonlijke afspraak bij u / jou thuis, bij ons, op school of elders:

- maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 21.30 uur

- zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.

Regio Rotterdam Rijnmond / Den Haag / Delft / Zoetermeer / Gouda / Nieuwerkerk aan den IJssel / Dordrecht / Sliedrecht / Zwijndrecht / Barendrecht / Gorinchem

BaanWaarde Re-integratie & Jobcoaching

Schiekade 830

3032 AL Rotterdam

Postbus 299

3000 AG Rotterdam

T 010 – 465 92 25

F 010 – 465 78 27

E info@baanwaarde.nl

I www.baanwaarde.nl

Regio Utrecht / Woerden / Hilversum / Zeist / Ede / Veenendaal / Bunnik / Culemborg / Nieuwegein / Houten

BaanWaarde Re-integratie & Jobcoaching

Fluweelmos 55

3994 KP Houten

T 030 – 636 42 21

F 030 – 636 12 96

E info@baanwaarde.nl

I www.baanwaarde.nl

BaanWaarde is zusterbedrijf van trainingsbureau TeleWaarde, gespecialiseerd en landelijk dienstbaar in zakelijke telefoontrainingen zoals klantgericht telefoneren:

TeleWaarde Training & Advies

Schiekade 830

3032 Al Rotterdam

Postbus 299

3000 AG Rotterdam

T 010-4652251

F 010-4657827

I www.telewaarde.nl = www.telefoonetiquette.nl = www.telefonistetraining.nl

Zie ook de Open Trainingskalender: www.telewaarde.nl/open-trainingskalender/

Link naar de website: http://www.baanwaarde.nl